Bedre sikkerhed

Sammen gør vi internettet til et mere sikkert sted

Comodo - Essential SSL

Comodo EssentialSSL er et billigt domæne valideret certifikat, velegnet til små og mellemstore virksomheder. Certifikatet udstedes normalt indenfor få minutter og involverer ingen papirarbejde. Med et Essential SSL certifikat, får du ubegrænset genudgivelser, mobile browser support og et GRATIS Comodo site Seal.

Comodo - EV SSL

Få den grønne bar! Et Comodo EV SSL-certifikat vil øge dit salg ved at vise dine kunder et synligt og sikkert tegn, den grønne bar i browserens adresselinje. Den grønne bar, eksklusivt til EV SSL-certifikater, forsikrer dine besøgende, at deres transaktionsomkostninger er beskyttet på et højt sikkerhedsniveau. Giver fuld business validering.

Comodo - Instant SSL

InstantSSL er et overkommelig professionelt certifikat. Det godkender virksomheden bag hjemmesiden samt domænenavn og bærer en DKK 330.000,- garanti. Dette fulde business-valideret certifikat giver forbedret troværdighed og forbrugernes tillid. Hvert Instant SSL-certifikat leveres med et GRATIS Hjørne af Trust Logo.

Comodo - InstantSSL Pro

InstantSSL Pro er en god nyhed for e-handel websteder. Med Comodo Instant SSL Pro, valideres ikke kun domænenavn, det validerer også virksomheden bag online-forretningen. Dette prisbillige, business-valideret certifikat bærer en DKK 650.000 kroners garanti. InstantSSL Pro leveres med et GRATIS Hjørne af Trust Logo.

Comodo - PremiumSSL

Et Comodo Premium SSL-certifikat er designet til at sikre e-handel websteder, der udfører store mængder og høje værditransaktioner. Det er et komplet business-valideret certifikat - Med dette certifikat valideres domæne og forretningen bag ejerskabet. Der gives en garanti på DKK 1.6 Mill. kr.

Comodo - PremiumSSL Wildcard

Dette PremiumSSL Wildcard certifikat er designet til at sikre ubegrænset sub-domæner i et enkelt domæne. Det er den perfekte løsning til hjemmesider der har hjemmesider kørende fra flere sub-domæner, såsom mail.domæne.com og produkter.domæne.com. Dette er et fuld business-valideret certifikat.

GeoTrust - QuickSSL Premium
  • Som en enkelt-domæne certifikat (dvs. ét fælles navn) eller som en multi-domæne cert (regelmæssig certifikat + SAN pack). QuickSSL Premium er egnet til tung trafik e-handels-websteder, der håndterer kritiske kundedata. Udover populærer webbrowsere, understøtter QuickSSL Premium også de fleste mobil og smartphone browsere. Dette certifikat kan købes i dit valg af konfigurationer
GeoTrust - RapidSSL

RapidSSL er et ideelt valg for at sikre nye, små og mellemstore virksomheder og websider med begrænset trafik. RapidSSL er et prisbilligt, domæne-valideret certifikat og er normalt udstedt inden for få minutter. Det giver en stærk 128- / 256-bit kryptering og kommer med en fri "Secured by RapidSSL" site seal.

GeoTrust - RapidSSL Wildcard

RapidSSL er et ideelt valg for at sikre nye, små og mellemstore virksomheder og websider med begrænset trafik. RapidSSL er et prisbilligt, domæne-valideret certifikat og er normalt udstedt inden for få minutter. Det giver en stærk 128- / 256-bit kryptering og kommer med en fri "Secured by RapidSSL" site seal.