Cloud Hosting

Maximal oppetid - Kom op i skyen

Træt af nede tid, eller en langsom hjemmeside? – Det sker oftest fordi man ligger på det man kalder et webhotel, som er en delt server. Det betyder at du ligger på en server sammen med hundredvis af andre hjemmesider. Det betyder, at når en hjemmeside er overbelastet, så har det en effekt på resten af serveren og derfor bliver din side også langsom. Med CLOUD HOSTING får du din helt egen server uden at dele med andre, hvilket sikre dig maksimal oppe tid.

Med vores CLOUD HOSTING løsning, kan du altid skaler din server op og ned alt efter hvor meget krudt du har brug for.

Lyn hurtig, uanset hvor du er

Med en cloud løsning sikre du dig hurtige load tider uanset hvor I verdenen dine kunder befinder sig. I vores kontrolpanel kan du finde statistikker over dit forbrug, over din servers ydelse og performance, samt skrue op for ekstra ressourcer i en given periode og kún betale for dem, i den periode du bruger dem. Du har derfor altid en finger på pulsen og vi har gjort det ekstra nemt for dig, at administrere din egen dedikerede server.

CLOUD HOSTING er fremtidens hosting løsninger - Slut med langsomme hjemmesider - slut med nede tid.

PAY AS YOU GO

Kobbel ekstra ressourcer på din server og betal kun for dit ekstra forbrug I den periode du har brugt det. Skal du eksempelvis sende et nyhedsbrev ud og du ved at det vil skabe meget mere trafik end normalt, så kan du nemt og hurigt logge ind på dine konto, skrue op for både RAM og CPU og vælge den automatisk skal skrue ned igen om 4 dage. På den måde, betaler du kún for ekstra ressourcer i de 4 dage og er ikke tvunget til at opgradere hele din pakke for en hel måned – Se, DET ER SMART!

Hos os løber du aldrig tør for krafter på din server mere.

Vælg det perfekte niveau for dig!